dimarts, 4 de juny del 2013

CAMPANYA PLANTA CARA A LA CALOR! 2013

L’Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Salut Pública, inicia una nova edició de la campanya Planta cara a la calor 2013! coincidint amb l’arribada de l’estiu i les altes temperatures.

L’objectiu de la campanya és, un any més, que la població pugui gaudir de l’estiu amb més salut i de manera més segura, i per aquest motiu tornem a recordar les principals recomanacions per evitar la deshidratació i les cremades solars.
Les temperatures molt extremes i l’excés de calor poden provocar deshidratació i esgotament, sobretot en la gent gran, infants i persones malaltes. Per evitar-ho és fonamental hidratar-se adequadament (amb aigua i/o sucs) i buscar la fresca, tant al carrer com a casa.

Pel que fa a l’exposició al sol, és la causa principal d’alteracions a la pell, com envelliment prematur o pèrdua de l’elasticitat, i en el pitjor dels casos, de càncer. A més, els efectes de la radiació solar són acumulatius i irreversibles, i les cremades i lesions que es pateixen durant la infantesa i l’adolescència solen tenir conseqüències a l’etapa adulta. Per aquest motiu és necessari prendre’l amb precaució, fer servir fotoprotectors adequats i aplicar-los correctament, especialment en els infants.

Enguany, la campanya torna a comptar amb la col·laboració dels Laboratoris Avéne i es faran arribar mostres de crema fotoprotectora i ampolles d’aigua, així com informació i consells a la població. A més, està previst realitzar un taller comunitari durant el mes de juny on la gent pugui resoldre els dubtes en relació a la hidratació, el sol i altres qüestions pròpies de l’estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.