Campanya per no llençar cap aliment en bon estat
A Catalunya es llencen 262.471 tones d’aliments sòlids
que es podrien haver aprofitat. Aquesta xifra equival a 34,9 kg de
mitjana per habitant i any. Aquest malbaratament alimentari es
produeix en el 58% de les llars catalanes, segons l’estudi
Diagnosi del
malbaratament alimentari a Catalunya, elaborat per
l’Agència de Residus de Catalunya i la Universitat
Autònoma de Barcelona.
L’Agència de Salut Pública de Catalunya se suma a la campanya engegada per la Comissió Europea contra el malbaratament alimentari com una forma de fomentar la sostenibilitat ambiental de la cadena alimentària. Per això publica un tríptic i un pòster que recull deu consells que ajuden els ciutadans a aprofitar el menjar de manera segura, i també un cartell per explicar què signifiquen les dates de consum preferent i de caducitat que apareixen en les etiquetes dels aliments envasats.
L’Agència de Salut Pública de Catalunya se suma a la campanya engegada per la Comissió Europea contra el malbaratament alimentari com una forma de fomentar la sostenibilitat ambiental de la cadena alimentària. Per això publica un tríptic i un pòster que recull deu consells que ajuden els ciutadans a aprofitar el menjar de manera segura, i també un cartell per explicar què signifiquen les dates de consum preferent i de caducitat que apareixen en les etiquetes dels aliments envasats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.